ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!
Search
0Προϊόντα

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60,00 ευρω ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Αποστολή με courier (ACS)

 Η αποστολή γίνεται στο χώρο σας με την εταιρεία ταχυμεταφoρών ACS. Η παράδοση γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων  ημερών ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Η χρέωση αποστολής είναι ενιαία για όλη την Ελλάδα με 4euro 

Αποστολή με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)

Σε κάθε παραγγελία σας υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αποστολής με το ελληνικό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ.

Η παράδοση γίνεται εντός 2-6 ημερών. Η χρέωση είναι ενιαία για όλη την Ελλάδα με 4 euro.

Η παραλαβή γίνεται από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ με την προσκόμιση του σχετικού ειδοποιητηρίου το οποίο θα σας έχει παραδώσει ο ταχυδρόμος σας.

Η επιλογή αυτή είναι «υποχρεωτική» σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών και εκτός ορίων πόλεως όπου δεν εξυπηρετεί η εταιρεία ταχυμεταφορών (www.acscourier.gr)

Για αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας προκειμένου να καθοριστεί το ακριβές ύψος της πληρωμής σας. Η προσφορά για δωρεάν έξοδα αποστολής άνω των 60,00 δεν ισχύει για την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ειδική Αποστολή (Με μεταφορική εταιρεία) 

Η επιλογή αυτή ισχύει για μεγάλου όγκου παραγγελίες ή αντικείμενα  αλλά και για πελάτες αγορών χονδρικής με τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Η επιλογή της εταιρείας μεταφορών γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρεία μας. Για την Κύπρο παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

Τρόποι επιστροφής

Για οποιαδήποτε αγορά σας (λιανικής) μπορείτε να επιστρέψετε εντός 10 ημερών το προϊόν που αγοράσατε.

Η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε ή με επίσκεψη στα καταστήματα της εταιρείας μας και με χρέωση δική σας.

Τα λεφτά σας θα σας επιστραφούν σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας ή με ταχυδρομική επιταγή αποστείλετε .Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Ακύρωση μιας παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@livingreen.gr  ή να καλέσετε στο τηλέφωνο και να μιλήσετε με κάποιον υπευθυνο.
Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 3827278

* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Για αγορές άνω των 60 euro δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής